Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голову Львівської облради на матч Україна – Австрія запросили австрійці

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич ще не вирішив, чи піде він на завтрашній матч на новому стадіоні «Арена Львів». Про це він сьогодні, 14 листопада, повідомив в коментарі Гал-інфо.

«Ще не вирішив, чи піду я на цей матч. Запрошення мені надіслали сьогодні від австрійської компанії, яка брала участь у в організації матчу. Я дивлюсь на це не лише з позиції уболівальника, але ще й з позиції голови обласної ради. На матч можуть бути запрошені представники австрійського посольства і спілкування з ними в плані налагодження контактів може бути корисне для області, тому я ще думаю над цим питанням», - зазначив Олег Панькевич.

За його словами, він стурбований ситуацією з квитками: «Оскільки матч відбувається у Львові, тому думаю, що львів’яни повинні мати пріоритетне право відвідати матч».

За його словами, депутати не мають переваг в плані можливості купівлі квитків, і обласна рада ці питання не лобіювала перед структурою, яка займається продажем квитків.

«Моя позиція така, що депутати не повинні мати переваги порівняно з іншими уболівальниками, які хочуть потрапити на матч. Це не відкриття, тому представницька функція депутата не так важлива. Ті депутати, які все ж хочуть потрапити на матч, повинні перебувати на таких самих умовах, як і будь-хто із уболівальників», – пояснив Олег Панькевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ