Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Голову Жовківської РДА підозрюють, що вона була нетверезою за кермом

Голову Жовківської РДА Надію Щур підозрюють у тому, що вона була нетверезою за кермом. Патрульні її спинили вночі. Вона провину заперечила Надія Степанівна відмовилась пройти освідчення на драгері, тому поліцейські запропонували їй проїхати в Львівський обласний наркологічний диспансер, щоб здати аналіз сечі на вміст алкоголю.

Про цей інциденту Євген Худницький, розмістивши відповідні фото, написав на ФБ таке: "...Сьогодні пані Щур дуже гучно відгуляла передноворічний корпоратив, після чого в стані алкогольного сп'яніння спокійно собі сіла за кермо автомобіля і вирушила додому по міжнародній трасі Львів-Рава-Руська.

Оскільки Надія Степанівна Щур їхала по цілій дорозі від смуги до смуги, її зупинили патрульні поліцейські і попросили пройти тест на стан алкогольного сп'яння.

Надія Степанівна відмовилась пройти освідчення на драгері, тому поліцейські запропонували їй проїхати в Львівський обласний наркологічний диспансер, щоб здати аналіз сечі на вміст алкоголю.

Неозброєйним оком видно, що Надія Степанівна має всі ознаки алкогольного сп'яніння: в неї порушена координація рухів, "заплітається язик", але вона вперто доказує, що її підставили і це політичне переслідування.

В чому полягає політичне переслідування, якщо пані Щур не є політиком, а посадовою особою у виконавчій владі - залишається відкритим. Також залишається відкритим питання яким чином її підставили?

На моє запитання: Чи в неї алкоголь заливали примусово, чи може її змусили сісти за кермо і їхати, пані Щур відповіла хамством, розвернулась і похитуючись пішла до авто.

Зараз Надія Степанівна, очевидно, спить собі спокійно вдома з цілковитою впевненістю, що все собі "порішає" в Львівському наркодиспансері, який "славиться" відмазуванням п'яних водіїв, особливо тих, що з посадами, посвідченнями і зв'язками.

А щоб цього не сталось ми вже 5-ту годину стежимо, щоб в біоматеріал нічого не долили, не підмінили і він нікуди не зник, бо вже були спроби це зробити.

Зараз чекаємо на лікаря, який буде робити аналіз.

P.S. Запам'ятайте це обличчя, адже Надія Степанівна буде викручуватись, брехати, видумувати різні нереальні історії про свою невинність і тверезість.

Але факт залишається фактом: п'яний водій за кермо - це злочинець! А п'яний посадовець за кермо, який впевнений в своїй безкарності - це ще й величезна ганьба для країни!

P.P.S. Станом на зараз лікарі наркодиспансеру вперто переконують, що Надія Степанівна Щур тримається ледь на ногах не тому, що вона 8 годин "гульбанила" в ресторані, а тому, що в неї тиск підскочив.

Це при тому, що є безліч свідків, відео з реєстраторів та нагрудних камер поліцейських, які свідчать якраз про перше".

Офіційної інформації від Партульної поліції чи Львівської ОДА поки що нема. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ