Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голови фракцій Львівської облради вимагають звіту Львівської ОДА щодо ситуації з грипом на сесії 24 листопада

Чергова сесія Львівської обласної ради відбудеться 24 листопада. таке рішення сьогодні, 13 листопада, прийняла президія ЛОР. Про це повідомив кореспондент «Гал-інфо».

 

У попередньому порядку денному сесії понад 40 питань. Зокрема, про звіт Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА та обласної СЕС щодо заходів із попередження та боротьби із епідемією грипу, створення обласної комунальної мережі аптек, внесення змін до показників обласного бюджету на 2009 рік та інші.

 

Під час президії голова фракції НРУ Ярослав Пітко повідомив, що голови фракцій ЛОР прийняли рішення про внесення в порядок денний сесії питання про звіт щодо ситуації з грипом Львівської ОДА, доповідь окремих керівників управлінь з цього приводу недоцільна. Відтак, голова ЛОР Мирослав Сеник пообіцяв надіслати голові Львівської ОДА Миколі Кмітю листа із пропозицією визначити доповідача, котрий буде звітувати від імені Львівської ОДА, а не окремого управління. Голови фракцій облради також хочуть почути, які заходи Львівська ОДА вживала щодо підготовки до епідемії грипу відповідно до постанови Кабміну від 4 квітня.     

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ