Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голови райадміністрацій повинні посилити контроль за використанням коштів на опалювальний сезон — Тарас Федак

Вчора на сесії Львівської обласної ради заступник голови Львівської ОДА Тарас Федак доповів депутатському корпусу про готовність опалювального комплексу Львівщини до опалювального сезону. Він відзначив, що моніторинг готовності до опалювального сезону проводиться постійно і уже було проведено 4 селекторних наради про технічну готовність та фінансовий стан готовності до зими.
Як відзначив Тарас Федак, за минулий опалювальний сезон Львівщині вдалося зекономити 20% газу, який згідно із планом мав бути витрачений ще на минулий опалювальний сезон.
«Зараз головне завдання лягає на голів районних адміністрацій Львівщини, які повинні посилити контроль за використанням коштів щодо опалювального сезону», — сказав пан Федак, зазначивши, що у Львівській ОДА працює «гаряча лінія», куди населення може звертатися в разі виникнення проблем із опаленням квартир. За його словами, туди уже надійшло більше 50 звернень мешканців Львівщини, 95% з яких стосуються міста Львова. «Щодо всіх звернень прийнято відповідні рішення, Львівська ОДА контролює процеси по зверненню населення щодо проблем із початком опалювального сезону в області”, – запевнив Тарас Федак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ