Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google AdWords відкриває реєстрацію на безкоштовний курс для новачків

Академія Google AdWords відкрила реєстрацію на осінній онлайн-курс для нових рекламодавців. Про це компанія написала у своєму блозі.

Для навчання в Академії потрібно заповнити контактну форму. Звертаємо увагу, що для цього необхідно мати обліковий запис у AdWords та вказати його номер при реєстрації.

Курс стартує з 3 жовтня: відеоуроки будуть з'являтися на каналі Академії на YouTube два рази на тиждень.  За результатами кожного тижня учасники Академії за бажанням зможуть виконати невеличкі домашні завдання у своєму обліковому записі AdWords. Ті, хто виконають усі домашні завдання, отримають пам’ятний сертифікат від Академії.

Долучитися до навчання можна будь-якого тижня – достатньо заповнити форму й переглянути пропущені вебінари.

Нагадаємо, освітня платформа Prometheus відкрила реєстрацію на безкоштовні курси з аналізу даних. Всього платформа запустила чотири курси: «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R», «Машинне навчання», «Візуалізація даних», «Обробка та аналіз великих даних».  

Початок курсу заплановано на зиму 2017 року. Курс є повністю безкоштовним, а відеолекції, завдання та форум будуть доступні в будь-який час протягом курсу занять.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ