Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google, YouTube та Facebook залишаються найпопулярнішими сайтами серед українців

Google, YouTube та Facebook залишаються найпопулярнішими сайтами серед українців — рейтинг Kantar.TNS

Грудень 2017 року ознаменувався стабільністю охоплень перших 25 сайтів рейтингу, такі дані дослідження Kantar TNS CMeter. Завдяки зниженню охоплення на 2% першу п’ятірку сайтів покинула Wikipedia.org, місце якої посів Privatbank.ua.

Єдиний сайт, який показав збільшення охоплення в топ 25 — це Novaposhta.ua (+ 4%). Таке зростання, швидше за все, пов’язане з передноворічним шопінгом українських користувачів, замовлення яких часто доставляються саме Новою поштою.

Найзначніше падіння показав Aliexpress.com, в грудні він втратив 5%, що є прямим результатом його зростання в листопаді, адже через тривалий термін доставки товарів, замовлення до свят українці формують заздалегідь.

А закриває першу ТОП-25 популярних сайтів Favorit.com.ua.

Топ-25 популярних сайтів у грудні 2017 року.

Дані Kantar TNS CMeter, desktop інтернет-користувачі у віці 14-70 років, n = 5000

Дослідження CMeter об’єднує дані з 3-х джерел:

Site-centric- лічильники, інтегровані в сайти. На даний момент у вимірі є близько 250 сайтів, з них близько 30 з фіксацією відео.

Frame-centric- лічильники встановлені не на сайті, а в фреймі банерної мережі. На даний момент у вимірі більше 2500 сайтів

User-centric- панель охоплює близько 5000 респондентів щодня, поряд зі стандартними показниками (hits, охоплення, соціально-демографічні тощо показники по всіх сайтах, з якими контактували респондента), також фіксує контакт панелістів з контентом.

Дані з усіх джерел об’єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ