Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Горбаль підписав з профспілками меморандум про ненапад

Сьогодні, 30 квітня, вперше на Львівщині було підписано меморандум про взаємодію та співпрацю між Львівською ОДА та Об’єднанням профспілок Львівщини. Документ завізували голова Львівської ОДА Василь Горбаль та голова Об’єднання профспілок Роман Дацко.

Р. Дацко подякував В. Горбалю, що один зі своїх перших візитів на посаді губернатор присвятив профспілкам, «найбільшій неполітичній громадській організації області».

Перед урочистою частиною зустрічі представники 28 галузевих профспілок області розповіли губернатору про проблеми їхніх підприємств. Профспілкові лідери, передусім від вугільників, легкої промисловості, освіти, хімії ремствували на відсутність умов для розвитку державних підприємств, недосконалі закони, на брак уваги з боку влади.

Натомість Василь Горбаль зауважив, що упродовж останніх років було зруйновано співпрацю з профільними міністерствами, що відбилося на роботі держпідприємств. Горбаль пообіцяв, що це питання, а також проблему невиплати заборгованої заробітної плати візьме на особистий контроль. «Влада буде оперативно на все реагувати і наведе порядок», – додав голова ЛОДА.

Перший заступник губернатора Мирон Янків повідомив, що керівництво області здійснить виїзди «по всіх проблемних точках регіону», де на місці спробує розібратися з ситуацією. На кожну таку зустріч запрошуватимуть профспілки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ