Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Городок завтра може залишитися без води

18 листопада голова районної державної адміністрації, депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк та голова Городоцької міської ради Микола Савка з офіційним листом звернулися до міського голови м. Львова та в. о. директора ЛМКП “Львівводоканал” з проханням «не припиняти подачу води 21.11.2011 року в м. Городок».

«Просимо Вас з розумінням поставитися до проблем комунального підприємства “Городоцьке ВКГ” щодо проведення розрахунків за отриману воду від ЛМКП “Львівводоканал” та не припиняти подачу води 21.11.2011 року, - йдеться у листі. - Комунальне підприємство своєчасно та в повному обсязі проводить розрахунки відповідно до затвердженого “Плану заходів щодо проведення розрахунків за отриману воду від МКП “Львівводоканалу” на 2011-2012 роки”, який було погоджено директором МКП “Львівводоканал” в травні 2011 року. За рахунок цього сума заборгованості зменшується».

Крім того, у зверненні йдеться, що «протягом 2011 року було проведено заміну більше 2 км аварійного водогону “Будзень ІІ — Поріччя”, що суттєво вплинуло на зменшення втрат води», а ще – «передбачено спрямування коштів з міського і районного бюджетів, виручених від продажу комунального майна та земельних ділянок, а також субвенція з державного бюджету на проведення робіт по заміні аварійних водопроводів».

«При припиненні водопостачання виникне соціальна напруга серед населення, погіршиться санітарно-епідеміологічний стан, оскільки покупна вода є єдиним джерелом водозабезпечення для мешканців Городоччини», - наголошують керівник Городоцького району та м. Городок.

«Звертаю Вашу увагу, що з травня 2011 року згідно із затвердженим «Планом заходів щодо проведення розрахунків за отриману воду від МКП “Львівводоканалу” на 2011-2012 роки” КП “Городоцьке ВКГ” щомісячно оплачує поточні платежі за покупну воду в повному обсязі, а також - додатково 50 тисяч гривень на погашення боргу. Про це свідчить зменшення попередньої заборгованості з 2 млн. 50 тисяч гривень станом на 1 травня цього року до 2 млн. 100 тисяч гривень станом на 1 листопада», - пояснює Юрій Візняк.

Довідково. 17 листопада 2011 року на ім’я директора комунального підприємства “Городоцьке ВКГ” та міського голови м. Городок надійшов лист за підписом в. о. директора ЛМКП “Львівводоканал”, де попереджається, що в понеділок, 21 листопада, буде припинено подачу води КП “Городоцьке ВКГ”, «у зв’язку з неповними погашенням заборгованості за спожиту воду, яка виникла протягом трьох останніх років».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ