Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

«Гостей» з Бангладешу затримали прикордонники Львівського загону

«Гостей» з Бангладешу затримали прикордонники Львівського загону. Повідомили в прес-службі Львівського прикордонного загону

Сьогодні, вночі, прикордонники Львівського загону затримали чергових «шукачів щастя», які намагались у незаконний спосіб подолати українсько-польській кордон. Зупинили «мандрівників» охоронці відділу «Рава - Руська».

Прикордонний наряд, який патрулював ділянку, за кількасот метрів помітив рух групи осіб біля старої залізниці, які рухались у сторону державного кордону. У результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, оперативна группавиявила 5 осіб. З слів затриманих вони є громадянами Бангладешу. Чоловіки мали при собі ID картки громадян Румунії, змінний одяг, змінне взуття, мобільні телефони та медикаменти. Затримані пояснили, що слідували до Республіки Польща з метою працевлаштування в одній з країн ЄС.

Наразі, правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ