Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Готуйте подарунки: голові Львівської ОДА незабаром виповниться 50 років

Указ про призначення Костюка Михайла Дмитровича головою Львівської обласної державної адміністрації з’явився за три тижні до його дня народження, яке він святкуватиме 22 листопада.

Як сказано в біографії Михайла Костюка, розміщеній на офіцйному сайті Укрзалізниці, він народився 22 листопада 1961 року на Івано-Франківщині (с. Кобилець Коломийського р-ну). Має вищу освіту – Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту. В 2008 році здобув науковий ступень кандидата технічних наук, член-кореспондент Транспортної академії наук України. Має державні нагороди – знаки «Почесному залізничнику» та «Заслужений працівник транспорту України».

Трудовий шлях розпочав у 1983 році на Львівській залізниці, де займав різні посади від бригадира Львівської дистанції колії до начальника госпрозрахункової служби колії Львівської залізниці. З 2000 по 2005 рік Михайло Костюк працював начальником Головного управління колійного господарства Укрзалізниці, потім – начальником Департаменту капітальних вкладень та внутрішніх інвестицій Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». З 2006 року був радником першого заступника Міністра транспорту та зв’язку України. У лютому 2008 року був призначений заступником генерального директора Укрзалізниці, 17 грудня 2008 року - генеральним директором

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ