Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

ГПУ трусить Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності

Генпрокуратура спільно з Нацполіцією проводить обшуки у приміщеннях Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності. Про це повідомило Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Зокрема, управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження за фактами заволодіння грошовими коштами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особливо великих розмірах та зловживання службовими особами вказаної установи своїм службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

У вказаному кримінальному провадженні 03.08.2017 на підставі ухвал суду працівниками управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури спільно із працівниками Департаменту захисту економіки Нацполіції України проводяться обшуки у приміщеннях Фонду та за адресами проживання його службових осіб, з метою відшукання документів та інших доказів, що мають значення у кримінальному провадженні.

Досудове розслідування триває.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ