Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГПУ звернулася до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу Лавриновичу

Управлінням спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою О. Лавриновича у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 27, ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) КК України. Про це повідомило управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

У вказаному кримінальному провадженні 01.09.2017 екс-міністру юстиції України О. Лавриновичу повідомлено про підозру за фактом виконання дій, направлених на захоплення державної влади, вчиненого за змовою про вчинення таких дій.

Підозрюваному вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке 14.09.2014 направлено для розгляду по суті до Печерського районного суду м. Києва.

Розгляд клопотання призначено на 17 год. 00 хв. 14.09.2017 року в приміщенні Печерського районного суду за адресою: м. Київ вул. Хрещатик, 42-а.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ