Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гра престолів може тривати ще три сезони

Телеканал HBO може зняти ще три сезони серіалу "Гра престолів" (Game of Trones), заявив директор телеканалу Майкл Ломбардо.

Нещодавно на екрани вийшов п'ятий сезон серіалу, а наразі знімальна команда створює шостий. "Вони (продюсери "Гри престолів". - Ред.) відчувають, що треба ще два роки після шести", - сказав Ломбардо на зустрічі Асоціації телевізійних критиків.

Сам він зазначив, що хотів би, аби сезонів "Гри престолів" було більше восьми.

Крім того, Ломбардо хотів би створити пріквел до серіалу, також знятого на основі саги "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Мартіна, у якому б розкривалася історія боротьби за Залізний Трон у вигаданому королівстві Вестерос.

Раніше Майкл Ломбардо заявляв, що хотів би продовжити "Гру престолів" на десять сезонів. Автори "Гри престолів" Девід Беніофф і Ден Вайсс у свою чергу казали, що хотіли б закінчити серіал після семи сезонів.

Серіал "Гра престолів" за мотивами циклу романів Джорджа Мартіна почав виходити у 2011 році. Цього року серіал отримав найбільшу кількість номінацій на премію у галузі телебачення "Еммі" серед решти учасників.

ВВС Україна

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ