Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Гральний бізнес втратив активів на понад 1 млн грн

Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність мережі нелегальних гральних закладів. Загалом вилучено обладнання та готівки на понад 1 млн грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Зокрема, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Нацполіції спільно з працівниками Управління захисту економіки, виявлено розгалужену мережу нелегальних гральних закладів, що функціонували на території Львівщини.

Правоохоронці виявили та вилучили 71 системний блок комп’ютерів із спеціальним програмним забезпеченням (гральні автомати),  роутери, принтери для друку чеків, чорнові записи, документацію та понад 45,5 тис грн, виручених від надання послуг у цій сфері.

Крім цього, шляхом проведення негласних слідчих розшукових дій, зафіксовано місця зайняття гральним бізнесом, встановлено організаторів та виконавців.

Також, під час санкціонованих обшуків за місцем проживання організаторів виявлено і вилучено готівку на понад 200 тис грн, майже 4 тис доларів США, а також чорнові записи та бухгалтерію.

Загалом вилучено обладнання та готівки на понад 1 млн грн.

На даний час вирішується питання про призначення і проведення експертизи вилученого обладнання, проводяться інші оперативно-слідчі заходи.

Досудове розслідування триває.

Довідка.

Зловмисникам, які вчинили злочин, передбачений ч.2 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом) загрожує штраф від сорока до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ