Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд-ліга Львова: друга перемога «Спільноти»

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У суботу, 5 серпня, відбулися матчі чотирнадцятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.

Центральним поєдинком цього ігрового дня стало протистояння між першою та третьою командою першості «Галицькою Здобою» та «Альтернативою».

Поєдинок першого кола між цими командами завершився перемогою «пекарів» 6:2, то ж у матчі другого кола була надія, що саме «Альтернатива» стане тією командою, яка зуміє відібрати перші очки в беззаперечного лідера чемпіонату.

Як показав поєдинок, належний супротив ця команда зуміла чинити лише у першому таймі, коли рахунок був 5:4 на користь підопічних Сергія Тригубця.

У другій 20-ти хвилинці все стало на свої місця й «Галицька Здоба» здобула свою чотирнадцяту перемогу поспіль з рахунком 12:4.

«Альтернатива» - «Галицька Здоба» - 4:12 (4:5)

«Альтернатива»: Бринецький, Шандра, Селюк, Музика, Абрамчук, Миколюк, Емері

«Галицька Здоба»: Возний, Чекаленко, Цимбаляк, Тригубець, Котович, Мацик, Шафранський, Данилюк, Ревуцький, Матляк, Яблонський, Яцишин

Голи: Емері, 6, Миколюк, 7, Музика, 13, 13 – Тригубець, 1, 11, 26, 26, Цимбаляк, 4, 20, 21, 24, Шафранський, 6, Данилюк, 15, 30, Мацик, 21

Попередження: Миколюк, 24

Арбітри: А. Лютий, І. Вишиваний (обидва Львів)

У прем’єрному поєдинку ігрового дня зустрілися претендент на медалі «Здвиг» та аутсайдер чемпіонату «Гранд Галичина». Незважаючи на турнірне розташування суперників, цей поєдинок видався найкращим у цьому турі.

Розпочали команди жваво й ще у першому таймі було зрозуміло, що голів буде багато. Гравці що «Здвигу», що «Гранд Галичини» не відсиджувалися в обороні й при першій нагоді бігли вперед.

Як наслідок, до завершення гри на двох вони зуміли забити дев’ять голів. Ключовою в протистоянні стала 29-а хвилина. Команду Ігоря Піха нічия  не влаштовувала  і вона всіма силами пішла вперед. Саме під час розіграшу п’ятого польового гравця прикрої обрізки допустився захисник «Галичини», чим скористався гравець «Здвигу» Андрій Плетеницький.

Варто відзначити у складі «Гранд Галичини» нестаріючого Ігоря Піха, який за відсутності основного кіпера команди, знову стояв на воротах і при першій нагоді підключався до атак своєї команди.

«Здвиг» - «Гранд Галичина» - 5:4 (2:1)

«Здвиг»: Войтик, Ледневський, Новосад, Чорненький, Плетеницький, Ващишин, Бучак

«Гранд Галичина»: Піх, Петрань, Паращин, Жук, Хом’як, Поник, Вітвицький, Сачко

Голи: Ледневський, 10, Бучак, 11,  Поник, 9, 23, Сачко, 17, Петрань, 20

Арбітри: Р. Хомляк, А. Лютий (обидва Львів)

Знову перемогла «Фуджікура», й перемогла ця команда дуже легко.  Перед грою були очікування, що ще один претендент на медалі «Євробуд-КМ» зуміє нав’язати боротьбу одному з лідерів поточного чемпіонату, але очікування не виправдалися.

Мала лавка запасних, плюс впевнені дії підопічних Володимира Когута звели зусилля «євробудівців» нанівець. Єдине, що могла зробити ця команда, так це після рахунку 0:6 забити два голи престижу.

«Євробуд-КМ» - «Фуджікура» - 2:6 (0:1)

«Євробуд-КМ»: Онишкевич, Матула, Перун, Чабан, Федорчук, Вишиваний, Приходько

«Фуджікура»: Гондецький, Мірзаєв, А. Задорожний, Саприка, Когут, Буцик, І. Задорожний, Вербний, Лещишин, Танечник

Голи: Федорчук, 30, Приходько, 30 -  Вербний, 3, 16, 17, Танечник, 18, Саприка, 21, Буцик, 28

Попередження: Федорчук, 19 – Лещишин, 19

Арбітри: Ор. Дуцяк, Ол. Дуцяк (обидва Львів)

У ще одному поєдинку чотирнадцятого ігрового дня свою другу перемогу в першості здобула «Спільнота». Досвідчений Назар Русецький і компанія перемогли «ЛМІ Медик», які грали цю гру без замін.

І якщо у першому таймі «медики» ще хоч якось зуміли стримувати натиск суперника, то в другій 15-ти хвилині втома далася взнаки.

«Спільнота» - «ЛМІ Медик» - 5:3 (1:0)

«Спільнота»: Русецький, Кунтий, Сорока. Шокарев, Галаджун, Спринь

«ЛМІ Медик»: Коваль, Данилевський, Палиг, Лопушанський, Іванишин

Голи: Кутий, 12, 16, Русецький, 17, Галаджун, 20, Сорока, 22 – Лопушанський, 21, Данилевський, 25, Коваль, 29

Попередження: Лопушанський, 19

Арбітри: А. Лютий, Р. Чарнота (обидва Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ