Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гранд-ліга Львова: «Фуджікура» переслідує «Галицьку Здобу»

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У суботу, 24 червня, відбулися матчі восьмого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.

У першому матчі ігрового дня між собою зустрілися команди, які перебувають у другій частині турнірної таблиці - «Нові імена» та «Гранд Галичина». Ця гра була, як кажуть, за шість очок. Хто перемагав, той зберігав шанси поборотися за медалі цьогорічної першості. Здобути «вікторію» вдалося «іменам», які більшість своїх голів забили у порожні ворота.

Підопічні Ігоря Піха з перших хвилин зустрічі вирішили підключати свого воротаря Миколу Вороновського у якості п’ятого польового гравця. Спершу ця тактика виправдала сподівання, адже після першого тайму рахунок в зустрічі був 1:1. У другому таймі «Нові Імена» використали свої моменти і заслужено перемогли.

«Нові імена» - «Гранд Галичина» - 6:2 (1:1)

«Нові імена»: Власенко, Ільків, Бутрин, Николишин, В. Великий, Гультяєв, Чернецький, Чабан

«Гранд Галичина»: Вороновський,  Пророк, Паращин, Сачко, Дідич, Кузь, Піх, Гнатюк

Голи: Гультяєв, 4, Чабан, 18, Бутрин, 19, Чернецький, 22, 25 Ільків, 30 – Гнатюк, 11, 25

Арбітри: І. Якимишин, І. Вишиваний (обидва Львів)

Одразу ж після цієї гри на майданчик СК «Електрон» вийшли «Фуджікура» та «Альтернатива». Це був центральний поєдинок восьмого туру. Варто сказати, що двобій повністю виправдав сподівання. Глядачі, які побачили цю гру, стали свідками великої кількості голів, фолів, вилучення й драми останніх хвилин. По ходу гри «Фуджікура» вела в рахунку 3:1, однак «Альтернатива» знайшла в собі сили не лише вирівняти рахунок на табло, а й вийти вперед.

Втім, на останніх хвилинах відбувся ключовий епізод. Спершу червону картку отримав гравець «Фуджікури» Роман Танечник. Гравці «Альтернативи» пробували розіграти більшість, але натомість сфолили. Це був шостий командний фол. 10-ти метровий пішов бити Роман Саприка, який не схибив. 5:4 – бойова перемога «Фуджікури», яка завдяки цій звитязі міцно закріпилася на другому місці в турнірній таблиці. Перед очним матчем з «Галицькою Здобою» «Фуджікура» відстає від лідера лише на два очки.

«Fujikura» - «Альтернатива» - 5:4 (3:3)

«Fujikura»: Гондецький, Мірзаєв, А. Задорожний, І. Задорожний, Саприка, Буцик, Ковальчук, Вербний, Лещишин, Пштир, Танечник

«Альтернатива»: Абрамчук, Еліазу, Шандра, Музика, Труш, Паранька, Адам, Лясковський, Калуцький, Емері, Гаван, Патуляк, Миколюк, Бей

Голи: Вербний, 3, Ковальчук, 5, Саприка, 13, 30, Лещишин, 28 – Патуляк, 3, Абрамчук, 14, Калуцький, 15, 20

Попередження: Ковальчук, 11, Саприка, 18, Мірзаєв, 30 – Калуцький, 18, Адам, 21

Вилучення: Танечник, 29

Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

Знову програла «Спільнота». Цього разу «Здвигу». З перших хвилин цієї зустрічі на майданчику точилася рівна боротьба. Особливої переваги жоден із суперників не мав.

Рівна гра тривала до другого голу від «Здвигу». «Спільнота» не хотіла програвати, відкрилася й, у підсумку, пропустила ще і ще. Матч завершився з рахунком 6:1 на користь «Здвигу».

«Здвиг» - «Спільнота» - 6:1 (1:0)

«Здвиг»: Коробов, Чорненький, Бучак, Майорчак, Ващишин, Ледневський, Новосад, Мельник, Войтик

«Спільнота»: Сорока, Ділай, Кунтий, Ланько, Галаджун, Сороківський, Тутик

Голи: Новосад, 4, Кунтий, 17 (а/г), Майорчак 24, Чорненький, 27, 29, Ващишин, 30 – Ланько, 29

Попередження: Кунтий, 15, Ділай, 22 – Коробов, 22

Арбітри: І. Якимишин, І. Вишиваний (обидва Львів)

У завершальному поєдинку восьмого ігрового дня зустрілися «Євробуд-КМ» та «ЛМІ Медик».

Впевнену перемогу в цій грі здобули «євробудівці». Хоча, першими рахунок в цій зустрічі відкрили «медики». А перший тайм завершився за мінімальної переваги «Євробуду-КМ» 3:2.

Ключовим епізодом в грі став гол Олександра Дудаша. Після влучного удару цього гравця рахунок став 4:2. Гравці «ЛМІ Медик» ризикнули, пішли всією командою вперед, натомість отримали гол у власні ворота. 5:2 перемога «Євробуду» і ця команда наблизилася до трійки призерів.

«ЛМІ Медик» - «Євробуд-КМ» - 2:5 (2:3)

«ЛМІ Медик»: Мичка, Гасюк, Якимов, Лопушанський, А. Коваль, Іванишин, Палиг, Чурко, Данилевський, Романів

«Євробуд-КМ»: Кадира, Матула, Дудаш, Кордоба, Чабан, Перун, Хавер, Лень, Данильченко, Шаранюк, Тодощук

Голи: Іванишин, 2, Палиг, 10 – Чабан, 3, Кордоба, 8, Хавер, 9, 29 Дудаш, 23,

Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ