Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравець «Енергії» Віталій Радевич: Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні

Молодіжна збірна України з футзалу провела два товариські матчі в Ірані з місцевою збірною. У першому матчі в Тегерані команди розписали бойову нічию з рахунком 2:2, а у другому матчі сильнішими були господарі 2:1. До складу молодіжної збірної України були запрошені двоє гравців львівської «Енергії» Назар Войтович та Віталій Радевич. Останній був капітаном команди.
НФК Ураган
АФУ

Матчі з Іраном виявились дуже цікавими і непоступливими, - каже Віталій Радевич. – Ніхто не хотів програвати, боротьба була на кожному клаптику майданчика. Іран – команда, яка дуже добре підготовлена фізично. Мене здивувала їхня «фізика» та самовіддача на майданчику. За кожен м’яч гравці цієї команди боролися до кінця. Іран також добре підготовлений тактично, тому для нас це буде дуже хороший спаринг, можна сказати перший виклик на такому рівні. Зважаючи на це, було певне хвилювання, але з часом воно пройшло.

У першому матчі наша команда зіграла внічию 2:2. Чи можна цей результат назвати позитивним?

Думаю, що так. Нічия – закономірний результат першого матчу. Тренер Віталій Одєгов був нами задоволений. Ми розбирали свого суперника і чудово знали, що ці матчі будуть складними.

Чому, на твою думку, команда поступилася у другому матчі?

У цій грі усе для нас складалося добре. Ми забили першими, тривалий час вели у рахунку. Мабуть, забракло впевненості. Перший гол пропустили з контратаки, а у другому голі усю вину беру на себе. Моя груба помилка дозволила Ірану забити, як виявилося, переможний гол. Програючи у рахунку, ми тиснули на ворота суперника, багато атакували, але забити так і не змогли. Після цієї гри я був дуже засмучений, адже розумів, що моя помилка вплинула на підсумковий результат гри. Хочу подякувати тренерам та партнерам, які підтримали добрим словом. У нас команді панує дружня і хороша атмосфера.

Тебе обрали капітаном молодіжної збірної України. Чи стало це для тебе несподіванкою?

Так, можна сказати приємною несподіванкою.

Як тобі організація матчів в Ірані? Чи вдалося побачити столицю?

Організація на хорошому рівні, до нас ставилися з великою повагою. У цій країні люблять такий вид спорту, як футзал. Тегеран мені сподобався, дуже красиве місто. Там багато футбольних полів та футзальних майданчиків. Приємно те, що в цій країні люблять спорт. Організатори товариських матчів нас запевнили, що запросять знову.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ