Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравець «Карпат», що нецензурно облаяв суддю, пропустить три матчі

У четвер, 31 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг, повідомив офіційний смайт ФФУ.

За небезпечну атаку суперника з ризиком нанесення травми у матчі 14-го туру чемпіонату «Динамо» Київ − «Іллічівець» Маріуполь футболіста ФК «Динамо» А. Ярмоленка відсторонено від участі у змаганнях на 2 матчі (1 з яких він вже пропустив).

Вилучений з поля за нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 14-го туру чемпіонату «Металіст» Харків − «Карпати» Львів футболіст ФК «Карпати» М. Бартулович пропустить 3 матчі.

За удар суперника рукою в боротьбі за м’яч у матчі 15-го чемпіонату першої ліги «Зірка» Кіровоград − «Нива» Тернопіль на 2 матчі дискваліфіковано футболіста ФК «Зірка» В. Сокуренка.

За нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 15-го туру чемпіонату другої ліги  «Кристал» Херсон − «Мир» Горностаївка на 3 матчі відсторонено футболіста ФК «Кристал»  С. Козаченка.

Тренеру ФК «Металург» Донецьк Ю. Вірту заборонено перебування в технічній площі на 1 матч та оштрафовано на 1000 гривень внаслідок вилучення, що мало місце у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 «Металург» Запоріжжя − «Металург» Донецьк.

За навмисний удар суперника, який не володів м’ячем, після зупинки гри у матчі 15-го чемпіонату першої ліги «УкрАгроКом» Головківка − «Полтава» футболіста команди «Полтава» В. Насібуліна відсторонено на 3 матчі, вилучений у цьому ж матчі за нецензурні висловлювання на адресу арбітра футболіст команди «Полтава» М. Кучинський пропустить 3 матчі.

За удар суперника ногою після зупинки гри у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 «Чорноморець» Одеса − «Говерла» Ужгород футболіста команди «Чорноморець» В. Яворського дискваліфіковано на 3 матчі.

За неявку команди «Арсенал» Київ на матч 14-го туру чемпіонату з «Таврією» Сімферополь киянам зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 (відповідно, «Таврії» - перемогу з рахунком 3:0).

За скандування нецензурних висловів та використання піротехнічних засобів вболівальниками команди «Дніпро» Дніпропетровськ на стадіоні «Україна» (Львів) у матчі 13-го туру чемпіонату «Карпати» (Львів) − «Дніпро» (Дніпропетровськ,) дніпропетровський клуб сплатить 37 500 гривень; за скандування нецензурних висловлювань у матчі 14-го туру чемпіонату «Дніпро» Дніпропетровськ − «Ворскла» Полтава − 12 500 гривень.

За скандування нецензурних висловів вболівальниками команди «Ворскла» Полтава на стадіоні «Дніпро-Арена» у матчі 14-го туру чемпіонату «Дніпро» Дніпропетровськ − «Ворскла» Полтава  полтавський клуб оштрафовано на 12 500 гривень.

За неправомірні дії вболівальників команди «Динамо» Київ на стадіоні  «Динамо» ім. В. Лобановського під час матчу 13-го туру чемпіонату «Арсенал» Київ − «Динамо» Київ футбольний клуб «Динамо» сплатить 150 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ