Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Карпат» потрапили до збірних туру

Яскрава суботня перемога «Карпат» не залишилася поза увагою українських ЗМІ. Журналісти нагородили компліментами творців успіху у матчі зі «Сталлю» і включили карпатівців до своїх символічних збірних за підсумками 4-го туру Прем’єр-ліги.

Footboom.com відзначив Андрія Нестерова («У першому таймі матчу зі «Сталлю» оборона «левів» грішила, дозволивши молодим кам'янчанам створити кілька небезпечних моментів біля своїх воріт. Втім, незважаючи на те, що гол «Карпати» привезли собі через центральну зону (начудив Лобай), Нестеров грубих помилок не допускав. Завдяки впевненій грі центрального захисника в другому таймі «леви» повністю контролювали хід поєдинку і не допускали прикрих промахів. Досвідчений захисник підчищав огріхи своїх партнерів і частенько бігав у чужий штрафний майданчик на стандартні положення») та Ігоря Худоб’яка («Гра зі «Сталлю» стала для капітана «Карпат» Ігоря Худоб'яка 300-ю у футболці «зелено-білих». Головний креативник і мозковий центр «левів» постійно перебував у русі і шукав шляхи до воріт суперника. Саме Худоб'як після пасу Мірошніченка елегантно, як і личить джентльменові, відправив м'яча у дальній кут, зрівнявши рахунок. Постачав відмінними і своєчасними передачами партнерів, і якби вони були трішки спритнішими, то в активі Худоб'яка міг бути гольовий асист. Чого вартий його простріл з флангу на Дебелка, коли форвард «левів» незбагненним чином не влучив у порожні ворота з кількох метрів»).

Profootball.ua до переліку кращих включив Ігоря Худоб’яка («Для капітана «левів» це був 300-й поєдинок у зелено-білій футболці. І Худоб’як провів його так, що цей матч став одним з найкращих у його кар'єрі. І справа тут не тільки у забитому голі. Ігор діяв натхненно і став тим футболістом, який практично самотужки зумів змінити хід поєдинку. Мінімум браку, мінімум помилок та максимум користі – це формула успіху Худоб’яка») та Романа Дебелка («Нападник «Карпат» у суботу провів особливий матч, адже на «Україну» приїхала кам’янська «Сталь», команда, у якій Дебелко сформувався, як професійний футболіст. Роман був націлений на ворота суперника, виконав великий обсяг роботи і ще в першому таймі міг забивати. Виправив свої помилки Дебелко під завісу зустрічі, коли заробив пенальті і сам реалізував його»).

Sportarena також виокремила гру Романа Дебелка («Дебелко причетний до двох голів своєї команди в матчі зі «Сталлю», що завершився вольовою перемогою львів'ян. Це він починав першу гольову комбінацію, запустивши м'яч на Мірошніченка. Потім заробив і реалізував пенальті, поставивши крапку в поєдинку. Цілком міг забивати і ще, але якийсь дрібний відскік завадив йому краще підлаштуватися під гострий простріл Худоб'яка»).

UA-Football не оминув увагою Ігоря Худоб’яка («Зараз важко уявити «Карпати» без Худоб'яка, навіть в тому кризовому стані для клубу лідер львів'ян знаходить в собі сили завести партнерів, взяти відповідальність на себе і на жилах витягнути гру. Ігор в дебюті створив кілька відмінних гольових ситуацій, потім забив, відновивши рівновагу в матчі – 1:1, а в подальшому повністю взяв під контроль центральний плацдарм і розганяв одну за одною атаки «Карпат»).

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ