Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Руху» провели двосторонній товариський матч

Готуючись до старту у другій лізі, на тренувальній базі у Винниках гравці «Руху» провели двосторонній товариський матч. Перебуваючи на фоні серйозних фізичних навантажень, «рухівці» поділилися на дві команди і зіграли два тайми по 25 хвилин кожен.

В команді «зелених» перебувало одразу кілька новачків команди, а відтак кожен з новобранців «Руху» намагався себе якнайкраще проявити у товариському поєдинку. Особливо старалися зіркові новачки «Руху» - Григорій та Борис Баранці. У ворота «синіх» братам Баранцям вдалося завдати по одному влучному удару. Окрім Баранців, у команді «зелених» з кращої сторони намагалися себе проявити й інші новачки – Святослав Козловський, Станіслав Чучман та Володимир Бідловський. В епіцентрі уваги тренерського штабу «Руху» також перебував ще один потенційний новачок команди – Ярослав Кінаш.

У першому таймі товариського матчу «зелені» краще виглядали за «синіх». Втім, після рахунку 0:2, «сині» у другому таймі активізувалися, заграли краще і зусиллями Романа Іванова один гол зуміли відіграти. На більше «синіх» не вистачило – у товариському скороченому матчі мінімальну перемогу з рахунком 2:1 святкували «зелені».

Нагадаємо, у вівторок, 12 липня, «Рух» на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках зіграє товариський матч з першоліговим ФК «Тернопіль». Матч розпочнеться о 17:30.

«Рух» (зелені) – «Рух» (сині) – 2:1 (2:0)

«Рух» зелені: Дяченко, Гурський, Чучман, Бідловський, Федорів, Кінаш, Г. Баранець, Б. Баранець, Панасюк, Козловський, Шептицький

«Рух» сині: Шевчук, Бойко, Дмитрух, Баглай, Романюк, Яким, Кікоть, Садоха, Макар, Іванов, Омельченко

Голи: Борис Баранець, Григорій Баранець, - Роман Іванов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ