Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Громадськість повторно запрошують у конкурсні комісії з відбору держслужбовців

Львівська ОДА вдруге оголошує відбір представників громадських об`єднань до складу конкурсних комісій, котрі обиратимуть претендентів на посади державної служби категорій "Б" та "В". Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, кандидатів можуть висувати громадські об'єднання, які відповідають наступним вимогам:

1) наявність державної реєстрації громадського об’єднання не пізніше ніж за 12 місяців до дня оприлюднення повідомлення про проведення відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсних комісій;

2) наявність статусу юридичної особи;

3) провадження статутної діяльності, пов’язаної зі сферою розвитку державної служби, державного управління (у тому числі у сфері, що пов’язана із діяльністю облдержадміністрації) або управління людськими ресурсами, сприяння упровадженню принципів належного врядування за період не менш як 12 місяців до дня подання заяви.

Конкурс відбудеться 26 жовтня 2016 року о 15:00 год. за адресою м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 257.

Заяви можна подавати з 3 до 17 жовтня, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. № 403, або надіслати на електронну пошту: [email protected].

За детальною інформацією звертайтеся за тел.: (032)2-999-106. Контактна особа: Ольга Березюк – начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Більш детально про перелік вимог можна дізнатися тут.

Нагадаємо, 6 вересня у Львівській ОДА вже розглядали кандидатури представників громадських об’єднань – претендентів до складу конкурсної комісії, проте до участі у конкурсі не допущено жодного представника громадських об’єднань як таких, що не відповідали вказаним вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ