Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Громадський радник Президента Михайло Сендак бачить заступником Сеника молодого депутата, який не займається бізнесом

Після того, як Президент України Віктор Ющенко звільнив з посади свого штатного радника Михайла Сендака, йому запропонували на вибір декілька посад у апараті Секретаріату Президента. Про це Сендак повідомив у коментарі «Гал info», кажучи, що мав відповідні розмови з головою секретаріату Президента Віктором Балогою та іншими посадовими особами президентського апарату.
«Однак у зв’язку із сімейними обставинами я відмовився від цих пропозицій, – каже Сендак. – В результаті ми дійшли спільного знаменника, що я залишусь на посаді радника на громадських засадах».
Як повідомив Сендак, його функції на цій посаді залишаться ті ж самі – координація роботи партій у Західній Україні. Також у Сендака залишається робочий кабінет, який йому виділив голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть.
Як зазначив Михайло Сендак, він повністю підтримує дії Президента щодо необхідності скорочення. Також Сендак повідомив, що підтримує потребу зменшення числа заступників голови Львівської облради. «Потрібно залишити одного заступника, – каже Сендак. – Я думаю, що Людмила Козак – пенсіонерка і Микола Горинь – пенсіонер. І цим все сказано. На цю посаду потрібно молодого хлопця, який не займається бізнесом. Бо потрібно припинити цей дерибан землі і майна, хтось же кінець-кінцем має його зупинити».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ