Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянка Польщі заплатить штраф за ввезене в Україну авто

Громадянка Польщі повинна сплатити штраф за автомобіль, ввезений в Україну без її відома. Після звернення жінки поліцейські відкрили кримінальне провадження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області звернулася 24-річна громадянка Польщі. За словами жінки, три роки тому мешканець Яворівського району без її згоди оформив документи на ввезення в Україну автомобіля «Ніссан».

Під час перетину кордону в жовтні цього року жінці повідомили митники, про чималий штраф, який необхідно сплатити, оскільки її транспортний засіб «Ніссан» своєчасно не був повернений за місцем реєстрації. За перевищення визначеного строку перебування автомобіля в Україні на 10 і більше днів фінансові санкції становлять 8500 гривень.

Правоохоронці встановили, що до оформлення документів на іномарку, ввезену на митну територію України причетний 45-річний житель Яворівського району.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ