Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадяни потягнулись до військової прокуратури

Упродовж січня-травня 2017 року та аналогічного періоду минулого року військова прокуратура Західного регіону України розглянула фактично незмінну кількість звернень: 865 цьогоріч проти 841 в 2016 році. Повідомила прес-служба військової прокуратури. Західного регіону України

При цьому збільшилась кількість вирішених звернень на 10,1% – з 423 до 469 звернень, з яких 46 задоволено (торік – 45).

На особистому прийомі за вказаний період прийнято 233 громадянина та, для характеристики тенденції, 183 у минулому  році.

Крім того, за вказаний період керівниками прокуратур здійснено 46 виїзних прийомів громадян у військових частинах та за місцями найбільшого проживання військовослужбовців.

«Зміни в законодавстві щодо діяльності прокуратури, що пов’язані з прийняттям нового профільного Закону, не зумовили суттєвого зменшення надходжень до прокуратури регіону кількості звернень, – повідомив т.в.о. військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов. – Щоправда, дані обставини зумовили надходження значної кількості звернень громадян, які не віднесені до нашої компетенції. Але це, в свою чергу, свідчить про велику довіру суспільства до нас, до нашої роботи».

Окрім того, заступниками прокурора регіону проведено особисті прийоми громадян у режимі відеоконференцзв’язку Skype. «Це забезпечило своєчасне та реальне поновлення порушених прав громадян без витрачання їх часу та коштів на приїзд до прокуратури регіону», – зазначив прокурор.

Розглянуто 47 (проти 69 у 2016 році) запитів на публічну інформацію. За результатами їх розглядів у 6 випадках надано запитувану інформацію, 30 – роз’яснено, 11 – надіслано іншим розпорядникам інформації.

Випадків відмови в задоволенні запитів не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ