Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадяни Вірменії та Малі намагалися незаконно потрапити через Україну в Угорщину

Вчора, 25 листопада, у пункті пропуску „Тиса” прикордонники затримали громадянина Вірменії, який намагався перетнути кордон з підробленими документами, – повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Під час проведення прикордонного контролю автобуса сполученням Донецьк – Малага (Іспанія) документи одного з пасажирів викликали у прикордонників підозри. Чоловік надав до контролю так звані TRAVEL DOCUMENT (проїзні документи), видані в Іспанії. У них він зазначений як особа без громадянства. При перевірці за допомогою технічних засобів з’ясувалося, що документи  містять ознаки стороннього втручання – фотокартка переклеєна, ламінуючи плівка пошкоджена. Попередньо, під час проведення фільтраційних заходів, іноземець назвався громадянином Вірменії та розповів, що цей документ він придбав на території Вірменії за грошову винагороду  в розмірі 1000 євро з метою подальшого прямування до країн ЕС. Громадянина затримано в адміністративному порядку до встановлення особи.

 

Окрім того, вчора закарпатські прикордонники затримали ще одного порушника кордону. Громадянин Малі намагався нелегально перетнути українсько-угорський кордон, але був затриманий прикордонним нарядом на ділянці відділу прикордонної служби „Тиса” поблизу селища Соломоново. Наразі затриманий дає пояснення прикордонникам про причини свого вчинку.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ