Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гроші за водою. У Львові з технічного колодязя витікає питна вода

Учора, 1 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутат від фракції "Солідарність" Сергій Івах звернувся до міського голови Львова Андрія Садового щодо необхідності ремонту водопроводу на вул. Городоцькій,166 та обліку води на вул. Городоцькій, 207.

«Хочу звернути Вашу увагу на безгосподарність та недбальство окремих комунальних підприємств.  Зокрема, на вул. Городоцькій, 166 поблизу мосту, який зараз ремонтують, вже майже рік витікає питна вода з крану, який розташований в технічному колодязі. За 1 годину, за моїми підрахунками, витікає близько 5 кубів води. І це в час, коли у пенсіонера забирають останні копійки за воду. Не важко порахувати, що за один день витікає 120 куб. води. В грошовому еквіваленті при чинному тарифі за холодну воду (6,04 грн/м 3) – це 724 грн. в день, в місяць – 21 744 грн, в рік – 260 тис. 928 грн», - наголосив депутат.

Сергій Івах наголошує, що ці кошти сплачуються вочевидь з міського бюджету, іншими словами, з кишень громади Львова. 

«Така ж ситуація на стадіоні «Сільмаш» за адресою вул. Городоцька, 207, де також роками тече не облікована вода з будівлі, яку ми викуповуємо для суспільних потреб», - сказав він.

Таким чином, Сергій Івах звернувся до мера Львова з вимогою притягнути винних до відповідальності та вирішити  вказані  проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ