Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Гройсман готовий стати посередником між грошовитим Садовим і недовірливими селянами

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та уряд готові допомогти і підтримати Львів у вирішенні проблеми Грибовицького сміттєзвалища. Про це УНН повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів України.
Джерело - lviv.vgorode.ua

"Де ви будете бачити з міською радою, де ми можемо допомогти і підтримати, я готовий це зробити. Я до ваших послуг", - наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, звертаючись до голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Обговорюючи необхідні дії уряду, щоб допомогти Львову вирішити питання сміттєзвалища, Прем’єр-міністр нагадав, що напередодні, 30 вересня, у рамках робочої поїздки до Львівської області відбулася зустріч з громадою села Малі Грибовичі.

"Я вважаю, що вони абсолютно можуть узгодити спільний план дій. Єдине, що там є питання кризи довіри. Давайте, можливо, наше посередництво, якщо потрібно, чим ми можемо допомогти, щоб допомогти вирішити проблему", - зауважив Прем’єр.

Голова Львівської ОДА О.Синютка також нагадав, що уряд погодив проект Європейського інвестиційного банку, що "дає великий крок вперед і шлях до розв'язання проблем".

За його словами, "міській владі Львова треба працювати над тим, що, маючи на своїх депозитних рахунках по декілька сотень мільйонів гривень і маючи перевиконання з уже розподілених 600 млн і станом на 1 жовтня 331 млн грн - це практично більше як 900 млн грн, треба просто сконцентрувати кошти і вирішити проблему. Тому що проблема носить суто технічний характер фінансового ресурсу. Сьогодні у місцевих органів влади їх більше ніж достатньо".

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ