Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Гройсман: Починаємо реалізовувати проект Північної об'їзної дороги Львова

Найближчим часом буде оголошений тендер на розробку проектної документації щодо будівництва Північної об'їзної автомобільної дороги Львова. Як передає Цензор.НЕТ, про це пише глава уряду на сторінці в Facebook.

"Нещодавно я згадував про міжнародний транспортний коридор # GoHighway, а також капітальний ремонт і реконструкцію різних ділянок доріг сполучення Західний кордон - Львів - Одеса - Миколаїв.
Починаємо реалізовувати цей проект. Найближчим часом буде оголошено тендер на розробку проектної документації на будівництво однієї з його частин -Північної об'їзної автомобільної дороги Львова довжиною 24 км з 4 смугами для руху.

Будівництво доріг сприяє кращій логістиці, розвитку регіонів і підвищенню престижу України. Розбудовуючи дороги, ми в тому числі розбудовуємо українську економіку", - зазначив прем'єр-міністр.

Як повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України, вже погоджено технічне завдання на розробку проектної документації для будівництва цієї дороги.

Північна об'їзна дорога м. Львів поєднає міжнародну трасу М-06/Е-40 та національну Н-17 Львів - Луцьк з міжнародними трасами М-09, М-10, М-11, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею.

На дорозі передбачено будівництво трьох естакад із залізобетонних конструкцій довжиною, відповідно, 191 м, 551 м та 332 м.

На перетині з дорогами міжнародного та національного значення передбачено будівництво дворівневих транспортних розв'язок. На перетині міжнародної дороги М-09 Львів - Рава-Руська планується повна розв'язка за типом "лист конюшини".

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ