Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Кошмарити" бізнес не будемо, - Гройсман

Уряд рішуче налаштований знімати усі бар'єри та перепони, що заважають розвитку бізнесу в Україні. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу, 23 листопада, - повідомив Урядовий портал.

«Ми готові знімати усі бар’єри, усі перепони для того, щоб бізнес швидше розвивався», - підкреслив Голова Уряду.

Прем’єр-міністр зазначив, що Уряд бореться за збільшення економічного зростання. Це можливо забезпечити «тільки тоді, коли буде серйозна дерегуляція, інвестиція в реальний сектор економіки, і для цього  потрібно створювати такі умови».

Уряд запровадив тісний діалог з бізнесом, регулярні зустрічі для того, щоб «зрозуміти, в яких умовах живе підприємництво», зазначив Прем’єр-міністр.

Він зауважив, що запрошує на такі зустрічі із бізнесом представників силових, контролюючих органів, профільних міністерств.

«Я хочу, щоб представники влади і контролюючих структур бачили очі підприємців. Я хочу відучити державний апарат «кошмарити» бізнес. Це дуже важливе питання. Треба зрозуміти, хто заради кого працює і у кого, які функції», - наголосив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр зауважив, що мав десятирічний досвід підприємництва та знає, як непросто складаються відносини між бізнесом і державою.

«Треба створювати умови, за яких ніхто не буде штучно перешкоджати бізнесу розвиватися», - підкреслив він.

За словами Голови Уряду, у різних нормативно-правових актах України записано багато «безглуздих речей». У питанні відміни таких обмежень треба діяти рішуче, швидко і, головне, не вводити нових регуляцій, переконаний Прем’єр-міністр.

«Ні в кого не повинно бути сумнівів, що у нашого Уряду є така рішучість», - зазначив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні, 23 листопада Кабінет міністрів скасував 367 постанов та нормативних актів, які обмежували діяльність бізнесу в Україні. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 23 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ