Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гройсман: Стипендії були, є і будуть

"Вкотре вражає те, що популісти готові перебрехати все, що тільки можна. Зі здивуванням дізнався, що деякі політики у деяких вузах сьогодні розповідали, що тепер ніби-то вже і стипендій не буде! Сьогодні ж 1 вересня, а не 1 квітня! Стипендії були, є і будуть", - зазначив Володимир Гройсман.

"Причому навіть двох видів - академічні, які призначаються за успіхи у навчанні, і соціальні, які мають отримувати ті студенти, хто реально потребує державної підтримки. Ці стипендії будуть призначатись за чіткими критеріями.

Ще хочу звернутись до студентів. Я б дуже хотів, щоб наші українські виші, в яких ви навчаєтесь, могли реально конкурувати із вишами європейських країн. Щоб наші випусники мали реальні конкуретні переваги на ринку праці, а не тільки дипломи. І тому ми з вами маємо змінювати нашу вищу освіту. Я запрошую вас, дорогі друзі, до того, щоб ми ці зміни - і в освіті, і в країні в цілому - робили разом. Тому що сьогодні будується Україна, у якій ви будете жити", - написав на своїй Facebook сторінці Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ