Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Гройсман відвідав з робочим візитом Авдіївку

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 31 січня відвідав місто Авдіївка, де провів засідання оперативного штабу з врегулювання надзвичайних ситуацій. Про це повідомив Урядовий портал.

На засіданні також були присутні Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш та Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

На нараді були заслухані керівники Донецької обласної державної адміністрації та керівники усіх служб міста.

Станом на зараз ситуація у місті складна, але контрольована. Вдається зберігати тепло у будинках, але відновлення постачання електроенергії неможливе без припинення вогню.

Були відпрацьовані усі варіанти розвитку подій. Усі служби чітко розуміють, що кожен має робити.

Прем’єр-міністр доручив соціальним службам відвідати усіх людей похилого віку і за потреби забезпечити їх гарячим харчуванням.

У зв'язку з тим, що сьогодні було припинено навчання в школах міста, Володимир Гройсман доручив голові Військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка та відділу освіти забезпечити роботу однієї школи, яка працює на твердому паливі, де б діти могли перебувати протягом світлового дня.

Також було доручено ДСНС у співпраці з місцевим водоканалом затвердити графіки та забезпечити підвезення питної та технічної води в усі подвір'я міста.

Володимир Гройсман відвідав пункт обігріву, який розгорнула Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Прем’єр-міністр доручив у разі необхідності розгорнути додаткові місця для обігріву.

Також ДСНС розгорнула у місті польові кухні, що мають забезпечити усіх, хто потребує, гарячим харчуванням.

Прем’єр-міністр подякував мешканцям Авдіївки за їхню мужність та пообіцяв, що будь-які рішення, що залежатимуть від Уряду, Кабінет Міністрів України терміново прийматиме.

Володимир Гройсман високо оцінив професіоналізм українських військових.

Глава Уряду також наголосив, що Президентом України задіяно усі дипломатичні важелі для того, щоб забезпечити режим тиші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ