Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Група «Патриція» у Чикаґо зібрала 35000 на потреби АТО

Молодий український рок-гурт «Патриція» повернувся з міні-туру у Сполучених Штатах Америки. На запрошення місцевої українськох громади в Чикаґо музиканти зіграли благодійний концерт, під час якого зібрали 35000 гривень на потреби солдатів, які воюють на сході України.

«Коли нам запропонували виступити з такою метою, одразу погодилися. Ми й в Україні часто беремо участь в таких концертах. Але тут, у США, отримали якісь глибші емоції, зрозуміли, скільки щирих зусиль наша діаспора докладає до того, щоб солдати відчували підтримку» - каже лідер «Патриції» Остап Панчишин.

Під час концерту у Чикаґо музиканти презентували дві пісні, які записали навесні і влітку - «О, Дивний Мент!» на слова Олександра Олеся і авторську «Давай!»

«Патриція» виступає у США вже не вперше — минулого року хлопці взяли участь у фестивалі «Uketober-fest», а цьогоріч зіграли для учасників тамтешньої Спілки Української Молоді і у Школі Святого Миколая.

«Ми дуже добре провели час! - усміхається Остап Панчишин. - Познайомилися з гітаристом Aerosmith Joe Perry, а ще відвідали концерти Alice Cooper та Richard Marx».

До речі, саме у США хлопці домовилися про запис дуетної пісні з відомою українською співачкою. Однак, що це за трек і хто складе компанію «Патриції», поки мовчать. Повідомляють лише, що пісню презентують до різдвяних свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ