Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Група «Вагнера» прибула на Луганщину для збройної підтримки Корнета

СБУ заявила про прибуття з РФ на територію тимчасово окупованих районів Луганської області додаткових сил ПВК «Вагнера» для збройної підтримки так званого «міністра внутрішніх справ ЛНР» Ігоря Корнета, - Громадське.

Про це йдеться у повідомленні СБУ у Facebook.

«За нашою інформацією на підмогу «бунтівному» Корнету приїхали бойовики так званої приватної військової компанії «Вагнер», про яку Служба неодноразово розповідала. Ми задокументували, що дружба керівника ПВК «Вагнер» Уткіна з Корнетом має давню історію, зокрема в питанні «зачистки» тих «патріотів» еленеріі, які вже вийшли у тираж», — пише СБУ.

Служба повідомляє, що на аудіозаписах розмов Вагнера з Корнетом можна почути обговорення деталей ліквідації і роззброєння бандформувань «неугодних ватажків терористів Бетмена, Одеси, Косогори, Фоми, різноманітних козацьких угруповань».

«Так що хлопці цілком можуть позмагатися з Плотницьким у нелегкій справі «очищення власних рядів». Хоча, чому тут дивуватися, внутрішньовидова боротьба за російську пайку і кримінальні гроші може вивести в «лідери ЛНР» ще й не таких персонажів», — йдеться в повідомленні СБУ.

Служба безпеки також опублікувала зазначені перехоплені телефонні розмови.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ