Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грузинам, що вкрали 290 тис. грн, загрожує 10 років в'язниці

Грузинам, що викрали понад 290 тисяч грн, прокуратура повідомила про підозру. Про це повідомили у прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, працівниками Нацполіції затримано у с. Ясенівці, що на Золочівщині, трьох громадян Грузії, які викрали понад  290 тисяч гривень.

Встановлено, що зловмисники розбили вікно автомобіля, де знаходились кошти, і, пробравшись до салону, викрали усі гроші.

Коли поліція прибула на місце злочину, чоловіки намагались утекти, проте полісменам вдалось наздогнати та затримати охочих до легкої наживи іноземців.

За цим фактом учора 27 липня вказаним особам прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений у великих розмірах). Санкція цієї статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання вказаним особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ