Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко заборонить олігархам бігати

Сьогодні на Банковій олігархів можна побачити частіше, ніж міністрів. У разі перемоги на виборах ця традиція скінчиться, - заявив кандидат на пост Президента Анатолій Гриценко.Повідомила прес-служба кандидата.

 

Сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську він заявив, що налаштований на діалог з бізнесом, однак не дозволить олігархам диктувати Президенту свою волю.

"Я записав у своїй програмі, що після перемоги на виборах буде відверта, чесна розмова з бізнесом, у тому числі - з великим, з тими, кого звуть олігархами".

Гриценко пропонує політику прозорих відносин з великим бізнесом.

"Перше: щоб олігархи займалися своїм виробництвом, розвивали підприємства. Друге:  щоб вони створювали робочі місця та платили гідну зарплату своїм працівникам. Третє: щоб сплачували податки, і сплачували їх в Україні, а не у якійсь іншій державі".

Якщо представники великого бізнесу дотримуватимуться цих принципів та будуть думати про власну країну - це створить кумулятивний ефект для економічного прориву.

Задача держави, на думку Гриценка, полягає у створенні всебічно сприятливих умов для ведення бізнесу:

"Рішуче боротися з корупцією, скоротити мінімум на третину кількість контролюючих органів, поставити чиновника в рамки. І зробити все, щоби той, хто здатен створювати робочі місця, їх створював".

Гриценко також пояснив, що не залучає до фінансування своєї виборчої кампанії власників великих капіталів, адже бажає на посту Президента вести політику в інтересах 46 млн. українців, а не ту, що диктуватимуть олігархи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ