Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській поліції потрібні слідчі, оперативники та дільничні

16 січня Головне управління національної поліції у Львівській області оголосило конкурс на вакантні посади. Про це розповів Валерій Середа, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Конкурс оголошується по трьох напрямках: на посади слідчих – 40 вакансій, опер-вповноважених кримінального блоку (20 вакансій) та дільничних офіцерів – 60 вакансій. Ми вже опублікували на сайті ГУ НПУ у Львівській області порядок проведення конкурсу та вимоги до кандидатів», - зазначив Валерій Середа.

За його словами, під час відбору кандидатів будуть враховані недоліки попередніх конкурсів. «Кандидати пройдуть повноцінну медкомісію, тестування і спецперевірку. Враховано проблему, котра мала місце раніше, коли кандидат проходив спецперевірку уже після приходу на службу», - зазначив Валерій Середа.

В подальшому ГУ НП у Львівській області планує оголосити конкурс на посади молодшого керівного складу. «Йдеться про посади як в патрульній поліції, так і в спецпідрозділах. Конкурс плануємо оголосити в березні-квітні», - розповів Валерій Середа.

Зазначимо, на сьогодні, за словами керівника Головного управління Національної поліції у Львівській області, бракує 16,8% працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ