Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Губернатор оптимістично вірить, що з проведенням Євро-2012 у Львові не так все погано, як написали ЗМІ

Новопризначений в.о. голови Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть розповів про головні напрямки своєї діяльності на посаді. Про це Кміть повідомив журналістів під час брифінгу в свій перший робочий день.
„Є стратегія розвитку Львівщини, яка має 4-5 напрямків. Це освіта у вищих навчальних закладах, середніх, школі, дитсадках, що є державним напрямком та лінією Президента, – розповів Кміть. – Також медицина, яку треба з найбільш проблемної сторони підтягнути до середнього рівня. Тобто треба проаналізувати, де становище є найгіршим”.
Інші стратегічні шляхи, на думку губернатора, пов’язані з автошляхами. „Тут дві проблематики – якість і безпека співгромадян. Крім того, є розвиток інфраструктури області та підготовка до Євро-2012” – каже Кміть.
Наразі про проблему Євро-2012 новий губернатор знає з преси. „Я ще не брав участь у нарадах з цього приводу, матеріали для мене ще готують, – каже Кміть. – Насправді, я не бачу загрози проведення Євро-2012. В тому, що говорять, є багато роботи ЗМІ, може, центральна преса чомусь показує цю сторону дуже негативно. Я бачив закордоном, як роблять подібні проекти, і наразі ніякої загрози проведення Євро-2012 у Львові немає”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ