Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гудима радить недоброзичливцям з УНП почекати два тижні

Депутат Львівської облради від БЮТу Олекса Гудима, який перейшов туди з фракції УНП, на закиди колишніх однопартійців позбавити його депутатства, радить зачекати два-три тижні, і він, можливо, складе повноваження сам. Про це Гудима заявив у коментарі „Гал-info”.
 „Раджу цим людям, які вимагають мого звільнення, зачекати два-три тижні, і я складу свої повноваження сам, – сказав Гудима. – Це станеться у зв’язку з моїм обранням депутатом у Верховну Раду України”.
За словами Олекси Гудими, зараз у обласних депутатів є значно більше проблем, аніж займатися переслідуванням колишніх однопартійців.
Нагадаємо, на міжфракційному засіданні обласних партій, які входять у блок „НУ–НС”, в розмові з Людмилою Козак депутати УНП висловили застереження до фракції БЮТу щодо двох обласних депутатів Галини Юрків і Олександра Гудими, які вийшли з фракції УНП і яких прийняла фракція БЮТу. Депутати вимагають позбавити „бютівського” членства цих депутатів і вивести їх зі складу фракції, аби потім, у судовому порядку, позбавити їх депутатських повноважень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ