Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гуртожитком на Садовій, 25 займатиметься спеціально створена в обласній раді комісія

Мешканці гуртожитку на Садовій, 25 висловили невдоволення із приводу реконструкції гуртожитку перед тим, як передавати його на баланс міста Львова. Саме таку вимогу поставили представники від міської ради сьогодні на засіданні. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила керівник ініціативної групи від мешканців гуртожитку на Садовій, 25 Ольга Ткач.
„Сьогодні на засіданні йшлося про те, щоб здійснити передачу нашого гуртожитка на баланс міської ради із зміною статусу – у житловий будинок. Міська рада не відмовляється брати будинок на баланс, але ставить вимогу – реконструкція, яку має здійснити балансоутримувач. ПП „Портал-Захід”, на балансі якого перебуває гуртожиток на Садовій, 25, не відмовляється здійснювати реконструкцію, але цього не хочуть самі мешканці”, – розповіла Ольга Ткач.
За її словами, мешканці гуртожитку хочуть, щоб місто прийняло на баланс будинок без реконструкції та зміни статусу.
„Голова обласної ради Мирослав Сеник повідомив, що буде створена спеціальна комісія для визначення ситуації з гуртожитком на Садовій, 25. Також комісія займатиметься визначенням місць для відселення людей із гуртожитку на час реконструкції приміщень”, – розповіла Ольга Ткач.
У гуртожитку проживає 96 сімей. Перший поверх зданий балансоутримувачем під офіси та магазини.
Нагадаємо, минулого тижня мешканці гуртожитку пікетували ЛОР з вимогою передати будинок на вул. Садовій, 25 на баланс міста, щоб не допустити виселення сімей на вулицю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ