Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Харківська організація НРУ вийшла зі складу партії і підтримала Ющенка

Харківська обласна організація Народного руху України вийшла зі складу Руху. Таке рішення було ухвалене 13 листопада на позачерговому засідання проводу облорганізації. Про це йдеться на сайті кандидата у президенти В. Ющенка.

Під час обговоренн, зокрема, зазначалося, що "центральне керівництво Руху не дослухалося до думок щодо відмови підтримки Рухом кандидатом у президенти Юлії Тимошенко на користь Віктора Ющенка".

"Натомість керівництво партії продовжує згубну політику щодо переорієнтації Народного Руху України з національно-демократичних засад на суто меркантильні та ліво-популістські засади на користь БЮТу та ВО "Батьківщина", - сказано у повідомленні.

У результаті обговорення провід Харківської облорганізації НРУ "прийняв ухвалу про вихід Харківської обласної організації НРУ з Народного Руху України".

14 листопада 2009 р. голова Харківської обласної організації НРУ Анатолій Семенченко склав із себе повноваження голови організації і вийшов з лав Народного Руху України.

Аналогічні заяви про вихід з лав Народного Руху України також зробили більшість членів проводу ХОО НРУ, які напередодні на позачерговому засіданні проводу проголосували за вихід Харківської облорганізації з НРУ.

Як відомо, раніше провід Харківської облорганізації НРУ прийняв ухвалу, у якій засудив рішення з’їзду НРУ підтримати на президентських виборах Тимошенко і виступив за підтримку Ющенка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ