Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Хатія Деканоідзе повідомила подробиці вбивства патрульного екіпажу у Дніпрі

Загиблий – 27-річний патрульний Артем Кутушев. У нього залишилася трирічна дочка. Друга напарниця - Макаренко Ольга, від отриманих поранень пізніше померла у лікарні. Куля зачепила легені, печінку і ногу. Про це сьогодні, 25 вересня, повідомила Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе. Повідомила департамент комунікації Національної поліції України.

За її словами, сьогодні, о 9:40 екіпаж патрульної поліції міста Дніпро отримав інформацію щодо порушень правил дорожнього руху, а саме проїзд на червоне світло автомобілем марки «Citroen».

«Патрульні одразу виїхали на виклик. Це було неподалік автовокзалу. Водій вимагав не перевіряти його документи і просив патрульних, щоб вони його відпустили. Однак патрульні відмовилися і почали перевіряти документи», – зазначила Хатія Деканоідзе.

У цей час, за її словами,  злодій виходить з машини і стріляє в патрульного. Після цього він стріляє вже у напарницю.

«Щодо виду зброї зараз проводиться експертиза. Ми також з’ясовуємо, чи заволодів зловмисник пістолетом патрульного», – додала глава Нацполіції.

Вона додала, що водій мікроавтобуса, який знаходився неподалік місця трагедії, спробував блокувати машину злочинця, однак той погрожував йому зброєю і після цього втік.

Хатія Деканоідзе підтвердила,  що підозрюваний – раніше судимий Пугачов Олександр Андрійович. За її словами, він дійсно є колишнім бійцем батальйону «Торнадо».

Додамо, що, як повідомив ЗМІ міський голова Дніпра Борис Філатов, Ольга Макаренко залишила напівсиротами двох дітей, а єдиній дочці  Артема Кутушева сьогодні, 25 вересня, виповнилось три роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ