Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хай живе Бандера! - мітинг у Львові

«Хай живе Бандера! Слава Україні!», - такі гасла сьогодні, 30 червня, лунали у Львові під час концерту-мітингу «Від Акту відновлення до 20-річчя Незалежності»

Участь у заході взяло до 1000 осіб. Велику зацікавленість до дійства проявили іноземні туристи. Було близько 40 ветеранів.

На мітингу виступили міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, депутат Львівської обласної ради від «Нашої України» Мирослав Сеник. Також були представники «Просвіти» братства «ОУН –УПА», КУНу, «За Україну», Львівського обласного товариства політв’язнів та репресованих, Української справи, Ліги українських жінок.

«Чи є ще десь така нація, чи такий народ, який би проходив через такі терни, важкі катаклізми, коли, здавалося б, цей народ мав би не існував, але українці – Божий народ… У цьому році ми святкуємо двадцятиріччя нашої незалежності, і кожен рік нашого життя – це дуже складні випробування. Це питання, які стоять ребром: бути чи не бути?.. Щоб наш прапор був завжди з нами на сотні років і на тисячоліття, а для цього нам треба дуже багато працювати – як і в духовній площині, так і в патріотичній та економічній. А найголовніше – завжди бути разом», - наголосив Андрій Садовий.

Мирослав Сеник серед іншого закликав молодь не пити, не курити, та опановувати Інтернет.

Найбільше прапорів було від КУНу та партії «За Україну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ