Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ХК «Леви» вдома зіграє з «Вінницькими Гайдамаками»

У рамках заключного туру п’ятого кола регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні у домашньому поєдинку поміряються силами з «Вінницькими Гайдамаками». Стартовий свисток про початок зустрічі на Льодовій Арені у Новояворівську пролунає о 19:00, повідомила прес-служба ХК «Леви» (Львів).

Волею календаря, на цьому тижні хокеїсти львівських «Левів» зіграють три матчі регулярної першості. І всі вони пройдуть на домашній Льодовій Арені «червоно-чорних» у Новояворівську. Перший з них підопічні Владислава Єршова проведуть сьогодні, 30-го січня, проти одноосібного аутсайдера турніру «Вінницьких Гайдамак». У четвер, 2-го лютого, «Леви» складатимуть іспит донецькому «Донбасу», чинному володарю титулу найсильнішої команди країни, а в суботу, 4-го лютого, зіграють надзвичайно принциповий і важливий з турнірної точки зору поєдинок з«Харківськими Акулами», своїм прямим конкурентом у боротьбі за п’яте місце.

Але ігри з клубами зі Сходу України відбудуться в другій половині тижня, а сьогодні «Леви» повинні максимально зосереджено та відповідально поставитися до гри з «Гайдамаками». Адже втрачати очки у грі з аутсайдером в жодному разі не можна. Але так просто, без боротьби, вінничани три пункти не віддадуть. На це в них є щонайменше три причини. По-перше, «Вінницькі Гайдамаки» востаннє брали турнірні очки ще 17-го листопада минулого року, коли в себе вдома обіграли «Білий Барс» (5:3). Після цього вони програли 16 матчів поспіль і зрозуміло, хочуть перервати цю неприємну для себе серію. По-друге, у складі команди з Вінниці грає група хокеїстів, які починали сезон або принаймні пройшли передсезонні збори в складі «Левів», але з тої чи іншої причини не затрималися у Львові і через якийсь час опинилися в таборі «Гайдамак». Зрозуміло, що для них ігри проти «Левів» є надпринциповими, а значить вони вийдуть сьогодні на лід з додатковою мотивацією. Нарешті по-третє, це буде вже п’яте очне побачення львів’ян та вінничан у регулярній першості. Наразі всі поєдинки завершилися перемогою «Левів» в основний час.

Нагадаємо, що два матчі львівсько-вінницького протистояння відбулися у Новояворівську, на домашній арені «Левів». В обох іграх було закинуто по дев’ять шайб і обидва поєдинки закінчилися перемогою господарів з розгромним рахунком – 9:0 і 8:1. Значно важче «червоно-чорні» перемагали у Вінниці – 6:5 та 4:0.

Додамо, що як завжди, для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 17:15 (збір о 17:00). Автобус доставить вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534. Додамо, що проїзд автобусом – безкоштовно, а вартість квитка на гру – 20 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ