Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Хлопчик-напівсирота з ДЦП просить допомоги на операцію

У 12-річного Мар’яна – діагноз: ДЦП, спастична диплегія, стійкі рухові розлади у вигляді нижнього спастичного парапарезу. Дитина з народження не ходила, зараз пересувається дуже важко – навприсядки. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.
ЛМР

Раніше батько на заробітках тяжкою працею заробляв кошти на необхідне щорічне лікування у клініці Козявкіна (Трускавець), проте 2 роки тому з Москви прийшла звістка про його смерть від серцевого нападу, тож мати із хворою дитиною залишились сам на сам. Мар’ян перебуває на обліку у Львівській міській дитячій клінічній лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, проте зараз він на лікуванні в одній зі столичних лікарень. Тут йому вже зробили 2 операції на 1 ногу, ще 3 потрібно зробити цього місяця на іншу ногу. 1 операція коштує близько 20 тисяч грн. Грошей на це у мами немає. Відтак, вона просить у небайдужих допомоги (витяг з медичної картки – у вкладеннях).

Хлопчик ходить у школу і дуже гарно вчиться, але не може навіть нести рюкзак самотужки. Відтак, мати – Марія Яцків – постійно доглядає за дитиною, возить на лікування, тож не має змоги ходити на роботу. Зараз у сім’ї Яцківих – велика скрута. Усе село Солонське Дрогобицького району Львівської області, друзі, близькі та знайомі збирають гроші на лікування дитини, однак цього недосить. Тож мати хворої дитини просить допомоги в небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

Номер картки: 4149437848187728

Яцків Марія Володимирівна

Номер телефону матері: 067 390 85 64

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ