Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ХМЕЛЬНИЧЧИНА. „ГАЛ-INFO”. 20.11.2007. Межі Хмельницького наразі не розширюватимуть

Директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Володимир Швець заявив про те що генеральний план розвитку міста буде представлений громадськості вже у грудні 2007 року. Відомо що межі міста хоч і будуть уточнюватися, але розширюватися не будуть. Про це Швець заявив місцевій пресі минулого тижня.
Як зазначає Швець Хмельницький наразі є чи не єдиним з міст України, чиї межі не потребують розширення. "Зараз проводяться роботи по уточненню меж  міста. Результати будуть у грудні, але розширювати межі міста непотрібно, оскільки землі вистачає. Та це при умові винесення промислових підприємств та військових частин за  межі міста", - зазначив Швець. З його слів над питанням передання земель військових частин зараз працює міський голова та його заступники і якщо це питання буде вирішено, то частково вирішиться і питання надання земельних ділянок під індивідуальну забудову.
Водночас, як повідомили «Гал-info» в прес-службі Хмельницької міськради, місто має намір розбудувати мікрорайон «Озерна» (правий бік за вулицею Озерною). Зокрема тут крім багатоповерхової забудови планується побудувати такі об‘єкти інфраструктури як садочок, школу та магазин.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ