Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ХМЕЛЬНИЧЧИНА. „ГАЛ-INFO”. 27.11.2007. Хмельницьким перевізникам не відшкодовують проїзд пільговиків

Хмельницьким перевізникам погано відшкодовують проїзд пільговиків. Про це заявив Союз автоперевізників Хмельницької області. За вісім місяців цього року за проїзд пільгових категорій населення перевізникам Хмельницької області відшкодовано 80 відсотків коштів, передбачених бюджетом. Підприємці скаржаться, що ця сума значно менша від реально витрачених ними коштів.
За словами заступника голови Союзу автоперевізників Хмельницької області Петра Стецюка, попри те, що частково відшкодовано кошти за проїзд пільговиків за 8 місяців 2007 року, за інші чотири місяці перевізники побоюються що відшкодування надходити вже не будуть, оскільки бюджетні асигнування вже вичерпалися. При цьому, каже Стецюк, сума коштів, яка виділяється перевізникам, значно менша від тієї, на яку вони фактично виконали роботу, відтак якщо до кінця року ситуація не зміниться, підприємцям буде компенсовано лише близько 30 відсотків від реальних витрат на перевезення пільгових категорій населення.
У 2007 році на компенсацію витрат перевізників на перевезення пільгових категорій громадян передбачено 3,1 млн грн.
Нагадаємо, що перевізники в 2007 році провели вже три страйки. Наразі продовжувати страйкувати перевізники не збираються, посилаючись на усні домовленості з виконуючим обов'язки голови Хмельницької облдержадміністрацїї Іваном Гавчуком, який пообіцяв вирішити з часом проблему відшкодування перевізникам коштів за перевезення пільговиків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ