Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ХМЕЛЬНИЧЧИНА. „ГАЛ-INFO”. 6.11.2007. В Хмельницькому відкрили бюро безоплатного юридичного захисту

Хмельницькі юристи безкоштовно надаватимуть юридичний захист –минулого тижня в місті відкрилося громадське агентство адвокатів "Захист", яке пропонує безкоштовні послуги адвоката та юриста. Допомога надаватиметься всім бажаючим, а обов'язково тим, кому висунуто обвинувачення і тим, хто не має можливості найняти власного адвоката: інвалідам, неповнолітнім, психічнохворим тощо.
Як повідомила на прес-конференції керівник проекту, адвокат Наталя Вагіна, пілотний проект безкоштовної юридичної допомоги триватиме до двох років. На базі проекту, який фінансується фондом "Відродження", мінюст планує запровадити подібні юридичні центри по всій Україні.
Для роботи бюро налагодило співпрацю з міським відділом міліції, для того, щоб дізнаватися про всі випадки затримання громадян, котрим за законом надається правова підтримка захисту, але в яких не має коштів, щоб оплатити послуги адвокатів.
Підписання угоди між слідчим відділом міліції та адвокатським бюро відбулося в присутності мера та голови обласної адміністрації та американських колег-юристів, зокрема експерта Правової Ініціативи Відкритого Суспільства з США Едварда Рукера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ