Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Христину Паньків вдруге обрали на посаду студентського мера Львова

Вчора відбулися звітно-виборча конференція Студентської ради Львова, у ході якої обрано керівні органи організації, в тому числі студентського мера. За результатами голосування на цю посаду вдруге поспіль обрано Христину Паньків, студентку Львівської Політехніки, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Також свою кандидатуру висував студент Української академії друкарства Володимир Місяйло, проте не набрав потрібної кількості голосів. Пост віце-мера з гуманітарних питань зайняла Христина Педь, студентка ЛНУ імені І. Франка, на посади віце-мера з соціальних питань та питань навчання і науки обрано Богдана Слепокуру, студента ЛНУ біотехнологій та ветмедицини імені С. Гжицьконо та Євгена Кузика, студента ЛНМУ імені Д. Галицького. Роботу секретаря у 2010 році довірили Марії Гринів, студентці ЛДІНТ імені В. Чорновола.

 

Під час конференції було підбито підсумок у діяльності організації за рік, що минає. Учасники одноголосно прийняли рішення про задовільну роботу ради.

 

Участь у конференції взяли 36 делегатів від органів студентських самоврядувань та профкомів із 18 ВНЗ міста. За чесністю і прозорістю виборів наглядали офіційні спостерігачі від Ліги студентів Асоціації правників України.

 

«Можу відзначити злагодженість у роботі цієї організації, взірцем якої стали прозорі та чесні вибори студентського мера. Сама процедура не є складною, проте сьогодні члени ради внесли значну зміну у цей процес –  прийняли рішення про відкрите голосування. Це свідчить про демократичність організації та людей, які у ній працюють», - повідомив голова осередку ліги студентів правників Богдан Демідонт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ