Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хто не був у ВДВ – той не мужик, - колишній десантник

Сьогодні, 2 серпня, у Львові відзначають День високомобільних десантних військ. Гал-інфо поцікавилось у колишніх десантників, чому так важливо для них відзначати цей день.

Гурт хлопців, у пошуках води у фонтанах, жалілися на те, що в місті їх відключили і вони, згідно традиції, не можуть скупатися.

«Чому так зробили? Ми не знаємо, але нас це не дуже засмучує, бо настрій хороший та і день сьогодні особливий», - кажуть молодики.

Демонструють найцінніше – татуювання «За ВДВ!»

Володимир прийшов на святкування з старшим сином.

«Я служив у військах ВДВ у 2005-2006 роках, але не у Львові, а в Житомирі, в 95 аеромобільній бригаді. Для мене це свято, бо в армії я пізнав багато друзів», - зазначає він.

Сина вдягнув у блакитний берет, бо надіється, що і він у майбутньому пройде службу у повітряно-десантних військах.

«Це добра життєва школа для чоловіка», - каже Володимир.

Андрій щороку приїздить до Львова з Червонограда. Хлопець розповів, що служив у 80 аеромобільному десантному полку у Львові у 2009-2010 роках.

«Приїхав зустрітися з хлопцями, давно не бачились. Тут всі друзі, з якими ми служили. Той період важко передати тим, хто не був в армії», - розповів Андрій.

Василь цього дня кричав найбільше і підбадьорював хлопців у безрезультатних пошуках води. Теж трохи засмутився, але переконаний, що свято нічого не зіпсує.

«Це компанія, якою ми щороку збираємось. Ми п’ємо пиво і відпочиваємо. Це такий лише один день. Треба сказати, що в житті служба у ВДВ мені дуже допомогла, бо я став сміливіший та уважніший. Я раджу усім йти у ВДВ. Це служба для мужиків! Хто не був у ВДВ – той не мужик», - заявив Василь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ