Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Хто стане найкращим футболістом 2016 року за версією FIFA?

Урочисту церемонію нагородження найкращих футболістів та тренерів світу "The Best FIFA Football Awards", яка пройде в штаб-квартирі Міжнародної федерації футболу (FIFA) в Цюріху (Швейцарія), UΛ:Перший покаже наживо вже сьогодні, 9 січня, о 19:25.

На церемонії назвуть найкращих футболістів 2016 року серед чоловіків та жінок, найкращих тренерів чоловічої та жіночої команд і найкращий гол 2016 року. Крім того, буде названий склад символічної збірної із найкращих фубтольних гравців минулого року за версією FIFA, а також вручена нагорода фейр-плей (за чесну гру).

Цього року уперше з’явиться нагорода FIFA Fan Award – за найкращий ігровий момент року за версією футбольних вболівальників, які обирали його за допомогою інтернет-голосування.

На титул найкращого футболіста року за версією FIFA претендують найвідоміші гравці світу: аргентинець Ліонель Мессі, португалець Кріштіану Роналду і француз Антуан Грізманн.

Серед претендентів на звання найкращого футбольного тренера минулого року – наставник футбольного клубу "Лестер" (Англія) Клаудіо Раньєрі, головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш і колишня зірка футбольного клубу "Ювентус", а нині керманич футбольного клубу "Реал" (Іспанія) Зінедін Зедан.

У список претендентів на премію Ференца Пушкаша за найкращий гол року потрапили: півзахисник футбольного клубу "Корінтіас" (Бразилія) Марлон, футболістка жіночої збірної Венесуели до 17 років Данюшка Родрігес і футболіст, який грає за футбольний клуб "Пенанг" (Малайзія), Мохд Фаіз Субрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ